Agenda

Benefietconcert Vergeet mij niet

 
Kumulus leerlingen in actie voor dementie Benefietconcert ‘Vergeet mij niet’

Zondag 23 april 2017 kun je in de Maastrichtse Koepelkerk een uniek concert bijwonen.

De opbrengst van dit concert gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Daarmee steunen de artiesten en gasten direct het wetenschappelijk onderzoek van Mijn Breincoach van Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+. Dementieonderzoek in Limburg vóór Limburgers.

Initiatiefnemer is componist en violist Pierre Colen, jaren nauw betrokken bij de successen van philharmonie zuidnederland. Vanuit zijn muzikale achtergrond wil hij iets voor anderen betekenen en aan een oplossing bijdragen voor deze impactvolle hersenziekte.

De muzikanten zullen een onvergetelijk concert verzorgen met optredens van onze Kumulusleerlingen Stéphanie Habets (Voice Kids), Aïcha Cheriff (Winnaar Kunstbende 2016), Slim Vitz Kids (Kumulus Bigband) maar ook Hubert Delamboye (tenor), Fenna Ograjensek (sopraan), Patrice van Ramshorst (jazz), Rob Waltmans (organist) en Mannenkoor Borgharen Maastricht.

Het concert ‘Vergeet mij niet’ is een samenwerking van stuk voor stuk geweldige artiesten uit Limburg die het publiek onder leiding van presentatoren Rob en Dré weten mee te nemen naar alle uithoeken van het muzikale spectrum, van klassiek tot jazz en popmuziek. De artiesten zullen met uitdagende en avontuurlijke acts voor jong en oud het podium opkomen. Het belooft daarom een concert te worden vol contrasten. ‘

Datum:        zondag 23 april 2017
Tijd:             15.00 tot 17.00 uur
Locatie:        Koepelkerk, Heerderweg 1
Tickets:        € 15,--,  Kinderticket € 7,50 
                       Kaarten kun je bestellen via 
                       mailadresl: concert@hfl.nl  
                       of bel naar (043) 4077 361.