Agenda

Dans audities ODM/IDA


Kleding

Draag strak zittende kleding. Heb je geen balletkleding, dan een legging of een strakke rekbare sportbroek, een strak, rekbaar hemdje en sokken. Lange haren netjes uit het gezicht en weg van de nek.
 
Auditie doen!
Voordat je kunt beginnen bij de Opleiding Dans Maastricht / Intensieve Dans Academie moet eerst je inzet, aanleg en niveau worden bepaald. Je kunt hier ten alle tijden een aanvraag doen:
www.opleiding-dans.nl/auditie/

Onze eerst volgende auditie is op: zaterdag 18 februari 2017 van 14:30-16:30 uur.

Je kunt op 18 februari auditie doen voor:
– ODM-IDA Niveau 1 (junioren) (basisschool
   groep 7&8),
– Binnenschools traject VHBO (klas 1 en 2).
– Buitenschools traject (alle leeftijden)

Locatie

Locatie binnenschools: Bonnefanten College, Eenhoornsingel 100, Maastricht.
Locatie buitenschools: Kumulus, Herbenusstraat 89, Maastricht

Opleiding Dans Maastricht
 / Intensieve Dans Academie vormt één grote dansafdeling. Een samenwerking van VHBO Maastricht en Kumulus met een zowel binnen- als buitenschools aanbod van hoog niveau danslessen door gespecialiseerde docenten.

De kern
Voor ieder dansvak is er een gespecialiseerde docent die zelf ook professionele danservaring heeft. Techniek is belangrijk, maar creativiteit net zo zeer. Wie na de proefles/auditie wordt toegelaten, krijgt lessen in klassieke dans, moderne dans, improvisatietechnieken, urban en jazz. Leerlingen doen veel workshops en geven voorstellingen. Daarvoor werken we samen met professionele choreografen en dansers, zoals Project Sally Maastricht, Gotra en de Nederlandse Dansdagen. Veel aandacht is er ook voor het maken van eigen choreografieën en het dansen voor publiek.

Opleiding op maat
Het is een opleiding op maat, passend binnen- en buitenschools onderwijs voor talenten die willen doorstromen naar MBO- of HBO-dansvakopleidingen.
De opleiding ondersteunt jonge dansers in hun persoonlijke groei. Er is begeleiding voor de leerlingen om de danstechniek zo toe te passen, dat die past bij hun lichaam. Eigenheid en authenticiteit staan daarbij voorop.