Beeldende kunsten

Algemeen

Courses in English

 

Een kunstwerk van stof, plastic, klei, acrylverf of pixels

Bij Kumulus Beeldende kunsten kun je bijna alle denkbare beeldende vakken leren. Tekenen en schilderen, aquarel, modevormgeving, sieraden maken, boetseren en beeldhouwen, pottenbakken, porselein en paperclay, fotografie en nog veel meer. We zijn er voor alle leeftijden; van 4 tot 80 jaar. Onze professionele docenten geven met veel plezier hun vakkennis aan jou door.

Kinderen en jongeren
De jongste cursisten beginnen op de Kinderacademie. Kijk vooral eens op de blogspot van Kinderacademie! Ben je wat ouder, dan kun je terecht bij Art4You of – als je professionele ambities en genoeg motivatie hebt – op de Vooropleiding Academie Beeldende Kunsten.

Materialen en extra's
Bij sommige cursussen heb je materiaal nodig zoals verf en penselen. Je kunt dit in overleg met de docent zelf aanschaffen. De kosten zijn voor eigen rekening. Je kunt hiervoor ook een materiaalkaart aanschaffen van 10, 20 of 40 euro. De kaart is te koop aan de balie van Kumulus Herbenusstraat. 

Bij de cursussen edelsmeden is er specifiek materiaal (bijvoorbeeld klei, zilver, koper) nodig om mee te werken. Dit materiaal wordt door Kumulus ingekocht. De kosten hiervan worden apart aan jou doorberekend (al naar gelang het verbruik). 

Volg je een cursus waarvoor een model is ingehuurd, dan betaal je de modelkosten (ongeveer €101,00 voor een jaarcursus) er extra bij. 

Volg je een cursus bij ons en wil je op je gemak in een atelier aan je kunstwerk werken, dan kun je een Atelierpas kopen. 

 
 

Kumulus Facebook

Vrije textiele vormgeving

De cursus Vrije Textiele Vormgeving verdwijnt uit ons aanbod maar docent Sanne Puijk zet deze cursus als privédocent voort. Onder dezelfde voorwaarden qua prijs, locatie, lokaal en alle aanwezige faciliteiten.

Inhoud cursus
Met textiel kun je alle kanten op. Dat blijkt ook wel in deze cursus: we gaan aan de slag met van alles. Van vilt, via borduren tot haken en breien. Bij de uitvoering wordt aandacht besteed aan techniek, het materiaal en compositieleer.

Inschrijven
Geïnteresseerden in deze cursus kunnen via Sanne Puijk inschrijven.

Meer informatie
Cursussen vrije textiele vormgeving
www.sannepuijk.nl