Scholingsnetwerk Kunstencentra Limburg

Startcongres SKL 2009

Startcongres SKL 2009
 

SKL

Het Scholingsnetwerk Kunstencentra Limburg organiseert scholing, training en inspiratie voor alle medewerkers van kunstencentra in de provincie Limburg. Voor informatie over het aanbod kun je via de link hieronder de nieuwsbrief downloaden of contact opnemen met coördinator Maria Hermans, e-mail maria.hermans@maastricht.nl

Deelnemende kunstencentra

ECI cultuurfabriek Roermond
Kumulus Maastricht
SCHUNCK* Muziekschool Heerlen
Kunstencentrum Jerusalem Venray
Kunstencentrum Venlo
Muziekschool Kerkrade
Vrije Academie Z.O.M. Kerkrade

Cursusaanbod 2016/2017

 

Aanbod 2016-2017 Deel 1

Inleiding
In deze nieuwe nieuwsbrief vind je het eerste deel van het scholingsaanbod voor komend cursusjaar. Je komt een aantal nieuwe en ook een aantal bekende (terug gevraagde) trainingen tegen.

Aanmelden
Aanmelden doe je via je leidinggevende (coördinator, hoofd of directie). De aanmeldingen worden centraal via de directie van je kunstencentrum doorgestuurd naar de projectleider van het SKL, Maria Hermans. Bij voldoende aanmeldingen gaat het aanbod van start.
Neem vóór 12 oktober a.s. contact op met je leidinggevende als je een cursus of training wilt volgen via het Kunstencentrum.
Op 19 oktober a.s. moeten alle inschrijvingen via de directies en hoofden bij het SKL binnen zijn.
De doorgang van de cursus wordt altijd door mij, Maria Hermans, bevestigd via e-mail contact. Hoor je niets terwijl je je wel aangemeld hebt? Dan is er wellicht iets mis gegaan in de communicatiestroom. Neem dan contact op met maria.hermans@maastricht.nl.

Kosten
Bij goedkeuring betaalt het kunstencentrum de kosten. Vermeldde prijzen gelden voor de centra die deelnemen aan het SKL. Ze zijn in deze ronde bewust laag gehouden. Particulier inschrijven is ook mogelijk. Neem dan contact op.

Nieuwe ideeën?
Heb je een voorstel voor een workshop of cursus betreffende jouw vakgebied voor het scholingsaanbod 2016 – 2017 2e deel? Laat het me weten!

Projectleider Maria Hermans