Agenda

Kumulus Kampvuur

Rond het vuur met KUMULUS!
 
 
Het Kumulus kampvuur is inmiddels niet meer weg te denken uit onze mooie tuin. We sluiten het jaar weer af met muziek, acts, vlammen en marshmallows en kijken terug op een jaar bomvol activiteiten.
 
De vele optredens van onze cursisten maakten dat we ogen en oren tekort kwamen. De succesvolle expositie van cursisten beeldend in ‘OUTPUT 2017’, een wervelend optreden van onze jonge dansers bij de Werapgames, een bijzondere editie van Lighthouse Live en we namen afscheiden van docent Stan Goes met een persoonlijk expo. Een kleine greep uit de vele presentaties dit jaar.
 
Iedereen is van harte uitgenodigd om samen met Kumulus het glas te heffen bij een gezellig kampvuur en terug te blikken op het afgelopen cursusjaar. Om 18.00u wordt het kampvuur ontstoken en begint het programma met o.a. performances van de Kumulus Musicalkids, the band "No Exit" unplugged, Kumulus Gitaarclub en meer. Naast muziek en dans kun je ook mee doen aan de workshop”Bouw je eigen instrument” . Michel Wamelinck gaat samen met jou aan de slag om een uniek instrument te bouwen. De Krar uit Eritrea en voor de bluesliefhebber de Diddly Bow.
 
Wil je zelf muzikaal vlammen bij ons vuur? Geef je dan op tijd op en pak jouw moment of fame! Je eigen knakworstje of ander hapje opwarmen boven het vuur? Ook dat kan, maar neem dan een vuurvast stokje mee. Meedoen aan een act of workshop? Leuk! Geef je dan op tijd op via remco.roncken@kumulus.nl 
 
toegang gratis
 
 
Zondag 9 Juli: 18:00 tot 23:00uur
Adres: Kumulus, Herbenusstraat 89