Agenda

PROEF EENS WAT ANDERS

Klik hier voor de Website van Proef eens wat anders

NIEUWE WORKSHOPS EN KORTE CURSUSSEN BIJ KUMULUS

Kunsteducatiecentrum Kumulus presenteert vanaf september een groot aantal nieuwe workshops en korte cursussen.
Cursisten hebben steeds meer behoefte aan kortlopende cursussen en daarom is er voor zowel jeugd als voor volwassenen nieuw aanbod voor muziek, dans, beeldende kunst, theater en musical ontwikkeld.

Nieuw Aanbod
Er is een speciale website ingericht waarop het hele nieuwe aanbod staat 
www.proefkumulus.nl.  Hier kun je een workshop of korte cursus kiezen en direct inschrijven.

Van Cityselfie tot Stagefighting en dancing on Heels
Wat denk je van een workshop Cityselfies maken, Vloggen en Grafitti? Wil je leren dansen als Beyoncé? Kom dan naar de workshop Heels waarin kids leren om op (hoge) hakjes te dansen. Bij de theaterschool kunnen kinderen een workshop Weerbaarheid of Stagefighting komen doen en voor volwassenen zijn er workshops zoals Verhalen vertellen en Podiumpresentatie. 

Van dit en nog veel meer kun je proeven vanaf september bij Kumulus.

Voorproefje
Op zaterdag 2 september organiseert Kumulus een proeverij. Op deze dag kunnen bezoekers deelnemen aan workshops, luisteren naar live muziek en genieten van optredens van cursisten.

In het gebouw aan de Herbenusstraat 89 Maastricht zijn er verschillende hotspots ingericht waar bezoekers tussen 13.00 en 19.00 uur terecht kunnen om lekker te genieten van al het moois dat Kumulus te bieden heeft.

Nieuwe spirit
Kumulus brengt met dit nieuwe aanbod nog meer energie binnen haar muren en dat voor een aantrekkelijke prijs. Voor de workshops betaal je een introductieprijs van € 9,50. Voor de korte cursussen betaal je € 12,50 per les. Een korte cursus duurt tien weken. Hiermee vult het kunstencentrum het aanbod aan met eigentijdse en bijzondere cursussen.

Zaterdag 2 September t/m donderdag 2 november 13:00 tot 19:00uur
St. Maartenspoort en Herbenusstraat | kumulus