Agenda

Kumulus muziekschool bij Magisch Maastricht

Kom kijken en luisteren naar podium Mosae Forum.
 
Programma 
 
13.00 uur Fluitensemble o.l.v. Anita Knubben
Het Kumulus fluitensemble bestaat maar liefst uit 18 artiesten en speelt onder leiding van Anita Knubben
 
13.30 uur Youri Ben Hopman
Pianist Youri speelt de sterren van de hemel.
 
14.00 uur Frankie Nova
Frankie Nova bestaat uit het duo Valentina Reyes Pinto en Thom Neil. Zij performen hun eigen muziek met akoestische gitaar.
 
14.30 uur Immature Adolescents
De rockers van Immature Adolescents zullen er namens Kumulus voor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. Onlangs aangevuld met Rick op gitaar en Sjoerd op toetsen, hebben ze een nog betere sound! In hun setlijst komen songs voorbij van Franz Ferdinand, Foo Fighters, Blur en nog veel meer. Rocken gegarandeerd dus!
 
15.15 uur Indy Driessen
Indy Driessens is 18 jaar en zit momenteel in zijn eindexamenjaar. Al van kleins af aan is hij altijd bezig met muziek maken. Indy Driessens zal een mix van covers spelen. Na het behalen van zijn VWO-diploma wil hij zich meer gaan richten op een muzikale carrière.
 
15.30 uur Stephanie Habets & Danique Nelissen
Stephanie Habets en Danique Nelissen zijn allebei 16 jaar en zitten op 5 VWO van het Porta Mosana College in Maastricht. Stephanie zingt al jaren en werd tweede in de finale van The Voice Kids. Danique speelt piano sinds haar negende. "Wij vinden het hartstikke leuk om samen muziek te maken en mensen blij te maken met onze muziek.”
 
16.00 uur Angry Men
Angrymen, bezeten muzikanten met Frank op drums, Agnes op toetsen, Rob op de gitaar, Marcel op bas en Hanneke als zangeres. Afwisselend cover-repertoire dat varieert tussen gouwe ouwe en vers van de pers, overgoten met een eigenwijs sausje. Laat je verrassen!
 
17.00 uur einde
 
Alle artiesten zijn cursisten van Kumulus muziekschool. Lijkt het jou ook wel wat om hier volgend jaar op het podium te staan? Schrijf je dan in voor een van onze cursussen.
 
Locatie: Plein Mosae Forum, entree gratis
Zondag 17 December: 13:00 tot 17:00uur