Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Piano <3 Cello

zaterdag 22 juni 10:00 - 16:00

Masterclasses, cello- en pianoproeflessen (vanaf 6 jaar), workshop minimuziek (4-6 jaar), concert Doris Hochscheid en Frans van Ruth.

Een inspirerende ontdekkingsreis voor alle beginnende en gevorderde muziekliefhebbers! Zou je zelf ook wel cello of piano willen spelen? Grijp dan je kans om op deze dag kennis te maken met deze prachtige instrumenten. Ontmoet onze docenten en probeer zelf ook eens te strijken op de cello of de piano te bespelen. Zo kun je ontdekken of er een klik is tussen jou, het instrument en de docent. Meld je gratis aan via deze link.

 

Minimuziek (4-6 jaar)

Speciaal voor de jonge muzikanten in spé (4 tot 6 jaar) een primeur! Van 11.00 tot 12.00 uur wordt er een workshop minimuziek georganiseerd. Dit is een exclusief voorproefje op onze gloednieuwe kindercursus die in het nieuwe schooljaar start. Een superleuke muzikale workshop met speciaal voor vandaag cello en piano in de hoofdrol. Deelname: € 9,50. Aanmelden via onze website: www.kumulus.nl/workshops. Wees er snel bij, want vol = vol!

 

Masterclasses

Doris Hochscheid (cello) en Frans van Ruth (piano, beiden Conservatorium van Amsterdam) nemen in een masterclass onze cello- en pianoleerlingen bij de hand om hen in duo's verder te helpen in het prachtige samenspel tussen deze twee instrumenten. De deelnemers zijn al geselecteerd, maar iedereen is welkom om te komen luisteren naar deze bijzondere lessen. Van 10.00 uur tot 10.30 uur spelen Doris en Frans zelf een concert in de Henri-Hermans zaal. In samenwerking met de Stichting Maastrichtse Componisten, die dit jaar 10 jaar bestaat, staat dit concert in het teken van muziek van eigen bodem.

 

Deze dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in muziek, in het bijzonder de instrumenten piano en cello, van jong tot oud

 

Docenten: masterclass-docenten Doris Hochscheid en Frans van Ruth; Kumulus-docenten: Marie-José Didderen, Odette Kusters, Marga Haan, Rick Debie en Jacqueline Ligthart

Leeftijd deelnemers: 4 – 10 jaar / Luisteraars: alle leeftijden

Deelname: gratis

Locatie: Kumulus Oost, St. Maartenspoort 2.

 

Planning dag