Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Mini Muziekmakers 4-6 jaar

vrijdag 31 januari t/m vrijdag 27 maart 13:30 - 14:15

Dit cursusjaar start bij Kumulus muziek de gloednieuwe cursus ‘Mini Muziekmakers ’. Muziek maken, luisteren, voelen en beleven voor de allerkleinste muzikantjes van 0 tot 6 jaar.

De groep 4 - 6 jarigen start op vrijdag 31 januari OF woensdag 5 februari. De cursus duurt 8 weken en stopt op vrijdag 27 maart / woensdag 1 april. Daarna kun je je kindje uiteraard weer inschrijven voor de volgende 8-lessenreeks.

Op speelse wijze wordt kennisgemaakt met de bouwstenen van muziek: melodie, ritme, dynamiek, klankkleur, tempo en … stilte. Iedereen kan op eigen tempo deelnemen, ontdekken en genieten. De structuur van de les is altijd hetzelfde: we starten vanuit een thema en gebruiken allerlei muziekinstrumenten om dit thema muzikaal te maken. In elke les komt ook een andere kunstdiscipline aan bod. Zo zullen de kinderen geregeld een kunstwerkje mee naar huis nemen of een dansje demonstreren.

De eerste les op vrijdag 31 januari of woensdag 5 februari is een OPEN LES. Hierbij kunnen de ouders mee in het lokaal om te zien hoe een les verloopt.

Deze activiteit is reeds gestart maar inschrijven is nog wel mogelijk.

Inschrijven en meer informatie