Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Beeldende kunsten

Maatregelen tegen verspreiding van het corona-virus

  • Looproutes in lokaal
  • Stoelen en tafels niet verplaatsen
  • Maximaal aantal personen per lokaal
  • Het gebruik van materialen.

    Denk hierbij aan:

  • Geen gemeenschappelijk gebruik van materialen en gereedschap.
  • Werkstukken na afloop mee naar huis of na afloop van de les verzamelen door docent


Over Beeldende kunst bij Kumulus


Stel je eens voor hoe saai de wereld zou zijn zonder beeldende kunst: geen kleurrijk schilderij aan de muur, geen mooie vaas op tafel en geen bijzondere ring aan je vinger. In de beeldende kunsten draait het om het visueel uitdrukken van jezelf en van alles om je heen. Met onze verrassende cursussen leer je diverse technieken en materialen gebruiken en krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. In een creatieve omgeving en onder begeleiding van vakkundige docenten, kun jij jouw kunstzinnige talenten tot bloei laten komen. Zowel voor professionele doeleinden als gewoon om jouw creativiteit de vrije loop te laten.


Proefles

Leuke jaarcursus gevonden? Vraag dan vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl. Bevalt deze goed, dan kun je je inschrijven voor de cursus.

‘Creativity is intelligence having fun’ Albert Einstein

Maak een keuze uit ons aanbod, volg een proefles en schrijf je in. Ontdek je talenten, geniet van je creaties en beleef veel plezier met je mede-cursisten en docent.

line
Docenten

Docenten

Onze docenten beeldende kunsten hebben allemaal hun eigen beroepspraktijk waarin ze regelmatig hun werk exposeren. Ze geven met veel plezier hun vakkennis aan onze cursisten door.

Bekijk alle docenten