Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Inschrijven en plaatsing

Inschrijven

Heb je een cursus gevonden in ons aanbod? Dan kun je je eenvoudig inschrijven via deze website. Ga naar de cursus die je gekozen hebt, kies dag en tijd en klik op de button Inschrijven. Ben je nog geen cursist, dan moet je eerst een account aanmaken. Wij werken met Mijn Kumulus, jouw persoonlijke klantomgeving, waarin gegevens staan die nodig zijn voor onze administratie. Als je al cursist bent dan staan je gegevens al in Mijn Kumulus geregistreerd.

Plaatsen

Als je een cursus gekozen hebt dan zie je meteen of je nog kunt inschrijven voor deze cursus. Zit de cursus nog niet vol, dan kun je zien hoeveel plekken er nog vrij zijn. Door in te schrijven verzeker jij je van een plekje in de cursus die je gekozen hebt.
Zit de cursus vol dan heb je twee mogelijkheden:

1) Je kiest ervoor om op de wachtlijst geplaatst te worden. Als er een plekje vrijkomt dan kun je alsnog deelnemen of je start met de cursus als deze weer wordt aangeboden.

2) Je kunt ook aangeven of je interesse hebt in een andere cursus. Door je gegevens achter te laten kunnen wij een passend alternatief aanbieden.