Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Kennismaken en proeflessen

Als je nog nooit iets met muziek, beeldende kunst, theater, schrijven of dans hebt gedaan, dan kunnen wij ons voorstellen dat je hier eerst meer over wilt weten voordat je inschrijft voor een cursus. Daarom bieden wij jou volop mogelijkheden om eerst te ontdekken wat er allemaal aangeboden wordt én om erachter te komen wat bij jou past.

Kick-Off

Wij starten ons cursusseizoen altijd met een open dag, onze Kick-Off. Deze wordt in en rondom ons gebouw aan de Herbenusstraat georganiseerd. Je kunt er letterlijk komen proeven van ons aanbod; neem deel aan een van de vele workshops, luister naar onze muzikale cursisten, geniet van dans- en theatervoorstellingen en schrijf je eigen tekst. Onze docenten en medewerkers zijn aanwezig om jou tekst en uitleg te geven én er is een hapje en drankje.

Proefles

Als je na je bezoek aan onze Kick-Off of na een eerste verkenning op onze website nog niet helemaal zeker weet of de cursus die je gekozen hebt wel bij je past, kun je bij alle jaarcursussen een proefles volgen. Bij de dansafdeling is een proefles zelfs in het lesprogramma ingebouwd om samen met jou te kijken op welk niveau en in welke discipline jij het beste kunt starten. Een proefles vraag je heel eenvoudig aan via klantenservice@maastricht.nl.

Oriëntatiecursus muziek

Heb je bij muziek toch meer kennis nodig dan kun je het beste inschrijven voor onze oriëntatiecursus.
Hierin krijg je de mogelijkheid om verschillende instrumenten uit te proberen en je krijgt een flinke dosis theorie waarmee jij straks je muzikale avonturen beter kunt uitvoeren.

Meer weten? Mail onze klantenservice.