Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Studiepassen

Als je geen mogelijkheid hebt om thuis muziek te studeren, kun je bij Kumulus een studiepas kopen en gebruik maken van een studieruimte. Je kunt ons hierover contacteren via de mail, telefoon of aan de balie.

Deze studiepas is te krijgen bij onze locatie Kumulus, St. Maartenspoort 2. Aan de balie kun je een aanvraagformulier invullen en aangeven voor hoeveel uur je de studiepas wilt gebruiken. De studieruimte en –tijd is bedoeld voor één persoon. Wil je met meerdere personen studeren? Dan dient ieder zijn eigen studiepas aan te vragen. De studiepas kun je aan de balie betalen per pin.

We vragen om minimaal één dag van tevoren aan te geven of je een ruimte wilt gebruiken aangezien Kumulus maar beschikt over een beperkt aantal studieruimtes. We kunnen vervolgens nakijken of er een ruimte vrij is op de gevraagde dag en tijdstip.

Wil je oefenen op een piano? Dat kan in onze ruimtes waar een piano of vleugel staat. Voor overige aanwezige instrumenten vinden we het fijn als je van tevoren aangeeft als je ze wilt gaan gebruiken. Je eigen instrument meenemen kan natuurlijk ook.

Het is mogelijk om de studiepas bij ons achter te laten, door ons te laten bewaren, of zelf mee naar huis te nemen. Maar let wel, dit is voor eigen verantwoordelijkheid. We kunnen bij verlies helaas geen geld teruggeven.

Tarieven:

Cursist bij Kumulus:

40 uur: € 75,50
20 uur: € 46,00
10 uur: € 32,50
1 uur: € 6,50

Niet Cursist:

40 uur: €151,00
20 uur: € 92,00
10 uur: € 65,00
1 uur: € 12,50

 

Wil je maar een enkele keer gebruik maken van een ruimte? Dat is ook mogelijk. Je kunt dan meteen aan de balie een formulier invullen en betalen voor de duur van de tijd die je wilt studeren. Laat ook dit graag minimaal een dag van te voren aan ons weten.

Voor meer info kun je mailen naar klantenservice@maastricht.nl