Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Tarieven en kortingen

Tarieven

Onze tarieven zijn opgebouwd uit een gedeelte subsidiegeld van gemeente Maastricht en een eigen bijdrage van onze cursisten. Bij een klassikale les wordt het tarief berekend op basis van het aantal cursisten per cursus. Soms valt een cursus duurder uit, omdat er bijvoorbeeld duurdere lesmaterialen nodig zijn. Denk aan de cursus Edelsmeden waarin je werkt met edelmetalen zoals zilver of brons.
Volg je individuele muziekles dan wordt het tarief berekend op basis van de gekozen lesduur. Kies je voor een groepsmuziekles dan wordt het ietsje goedkoper; de prijs van de les wordt gedeeld.

Kortingen

Cursisten van 12 tot en met 25 jaar bieden we een korting van maar liefst 25% op de jaarcursus. Zo geven we een extra boost aan jong talent en stimuleren we jeugd en jongeren om aan kunst en cultuur deel te nemen. Voor diegenen die minder te besteden hebben worden kortingsmogelijkheden geboden via het Jeugdfonds Sport & Cultuur of via de gemeente waarin je woonachtig bent. Kijk op de website van de gemeente hoe je dit kunt regelen. Kom je er niet uit?

Meer weten? Mail onze klantenservice.