Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Dans

Maatregelen tegen verspreiding van het corona-virus

Lessen vinden buiten plaats om verspreiding van het virus te voorkomen. Ouders mogen niet in het gebouw. Kinderen mogen alleen naar binnen voor het toilet.  Kleedkamers worden ook niet gebruikt.

 

Over dansles bij Kumulus

Stoer, elegant, temperamentvol, klassiek of juist modern: bij de dansschool van Kumulus kun je op allerlei manieren leren dansen en bewegen op muziek. Of je nu net je allereerste dansschoentjes gekocht hebt of er al heel wat danslessen op hebt zitten.
Het aanbod van Kumulus is bijzonder breed, met lessen voor simpelweg het plezier van dans tot en met lessen gericht op een professionele carrière in dans. Zet je beste beentje voor en schrijf je in voor onze kwalitatieve én plezierige danslessen in Maastricht! 


Proefles

Leuke jaarcursus gevonden? Vraag dan vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl. Bevalt deze goed, dan kun je je inschrijven voor de cursus.

Excited Dancer?

Volg je al een jaarcursus bij Kumulus Dans en wil je meer? Schrijf je dan in voor een tweede jaarcursus dans met 50% korting! Deze korting wordt automatisch verrekend in je cursusprijs. Geldig vanaf 1 maart 2020.

 

‘Dance is the hidden language of the soul’ Martha Graham

Maak een keuze uit ons aanbod, volg een proefles en schrijf je in. Ontdek je talenten, geniet van je creaties en beleef veel plezier met je mede-cursisten en docent.

line
Docenten

Docenten

Onze dansdocenten komen uit alle windstreken om les bij ons te geven. Ze staan regelmatig zelf op het podium en sommigen zijn ook actief als choreograaf. Ze geven met veel plezier hun vakkennis aan onze cursisten door.

Bekijk alle dans docenten