Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Aafke Janssen

Mijn naam is Aafke Janssen – van Dijk en ik verzorg op zaterdag de peuter- en kleuterdanslessen. Dans is voor mij een middel om je verhaal te vertellen, je te ontwikkelen, je energie kwijt te kunnen, samen te leren werken en vooral ook plezier te hebben.

Met dans kan je creëren en verbroederen. Ik kan er echt van genieten als ik kinderen dansplezier zie hebben, zij zichzelf overtreffen, als ik hen zie stralen en ze met enthousiaste ideeën komen. Van dansen word ik gewoon heel gelukkig en ik draag mijn passie daarom graag uit, zodat anderen hier ook van kunnen genieten.

Naast dansdocent bij Kumulus, werk ik doordeweeks als vakleerkracht dans en talentcoach in het onderwijs. Samen met kinderen kijk ik naar wat hun talenten zijn en hoe zij die om kunnen zetten naar talenten in actie. Daarnaast ben ik ook bevoegd docent Duits. 

Ik woon in Roermond, samen met mijn man en 2 katten. Je zal bij mij geen Limburgse tongval horen, want ik ben van Brabantse komaf.

Ik kom met de trein naar Maastricht, iets dat zich prima combineert met mijn favoriete bezigheid: lezen! Ook houd ik van schminken, handletteren, yoga & pilates, suppen, koken en bakken (vooral als je er daarna heerlijk van kunt smikkelen). Verder word ik heel blij van de zee, de bossen en vrolijk gekleurde jurkjes….