Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

Dans en Balans 35+

Donderdag


Groepsles van 03-09-2020 t/m 22-07-2021
41 lessen
35+
Er hebben zich momenteel al 6 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl

Deze les is speciaal voor 35+ers die geïnteresseerd zijn in een combinatie van Dans & Yoga. De les bevat veel afwisseling in dynamiek qua intensiteit en expressiviteit. Diverse oefeningen met invloeden van rustgevende yoga vormen, moderne dans, korte improvisatie momenten & houding- en balansoefeningen. We starten en eindigen met een moment van rust, voelen en er zijn. Op een laagdrempelige manier het gevoel van Yoga en Dans ervaren met natuurlijk plezier voorop! 

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen?

Voor 35+ers hebben we ook nog Klassiek ballet beginners & half gevorderden op maandagavond en natuurlijk ben je ook gewoon welkom in alle andere volwassenen lessen!

Flamenco: maandag & dinsdag
Klassiek ballet: maandag, dinsdag & woensdag
Moderne dans: maandag, woensdag & donderdag
Feminine Hip Hop: donderdag
Jazzdans: donderdag

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons o
Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Leerlingen krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.