Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

5 Feminine Hip Hop Beginners 16+

Donderdag


Groepsles van 03-09-2020 t/m 22-07-2021
41 lessen
16+
Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ? Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Feminine Hip Hop is een dansstijl waarbij vrouwelijkheid voorop staat. Een dansles waarbij je meer zelfvertrouwen gaat uitstralen en werkt aan dynamiek, kracht en lichaamsbewustzijn. Er wordt gedanst op House, Dance en Popmuziek en de leerlingen zijn variërend van studenten tot 50+ers. Het is een gezellige groep die hard werkt en veel plezier beleefd aan het verbeteren van hun Hip Hop skills! Tijdens de les dragen we sportschoenen/sneakers met zool die niet afgeeft op de dansvloer in de studio.

Oftewel, lijkt het jou leuk om wekelijks samen los te gaan en je vrouwelijkheid op en top te leren gebruiken? Vraag dan een gratis proefles aan!

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor volwassen startende dansers hebben we ook :

Flamenco: maandag 18.30u
Klassiek ballet: dinsdag 18.15u & 35+ beginners 18.45u (35+ op maandag!)
Moderne dans: woensdag om 18.15u en donderdag om 18.15u
Dans en Balans 35+: donderdag 19.30u

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.