Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

2 Hip Hop 8+

Donderdag


Groepsles van 03-09-2020 t/m 22-07-2021
41 lessen
8+
Er hebben zich momenteel al 17 cursisten aangemeld.
Er is nog 1 plaats beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Speciaal voor stoere jongens en meiden die houden van bewegen op een energieke manier, zijn er danslessen Hip Hop! De basis van Hip Hop wordt in deze cursus op een speelse, creatieve en muzikale manier beoefend. Om veel te kunnen leren, plezier te hebben en om ontspannen te kunnen bewegen op jouw eigen niveau, zorgt de enthousiaste docente ervoor dat jij je op je gemak voelt.


De les bestaat onder andere uit een warming-updans, spelvormen, speelse techniekoefeningen, oversteek, swingende einddans en een rustige of energieke cooling down. Je leert coole moves van de docent, maar kunt ook je eigen stukjes creëren. De lessen zijn een uitstekende basis voor verdere danslessen, met veel aandacht voor elk kind. Tijdens de les dragen we sportschoenen/sneakers met zool die niet afgeeft op de dansvloer in de studio.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor 8+ers hebben we ook :

Klassiek Ballet op woensdag om 16u.
Jazzdans op vrijdag om 17u.

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.