Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

4 Jazzdans 1/2 Gevorderden 16+

Donderdag


Groepsles van 03-09-2020 t/m 22-07-2021
41 lessen
16+
Er hebben zich momenteel al 12 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Bij Jazzdans draait alles om ritme, coördinatie en expressie. Met jazz ontwikkel je jouw creativiteit, fantasie en gevoel voor dans. In deze cursus ga je dieper in op de verschillende jazzdanstechnieken door middel van oefeningen en bewegingen op de grond, op de plaats en door de ruimte. Elke periode is er een andere Jazzstijl aan de beurt, aan bod komen: ModernJazz, AfroJazz, UrbanJazz en ShowJazz. In de laatste periode kiest de groep samen met de docent de stijl die ze graag nog een keer willen herhalen. Bij elke stijl wordt er middels diverse oefeningen aandacht besteed aan timing, frasering en dynamiek. Dit komt allemaal samen tot een choreografie op het einde van de les. Bij dit alles staat dansplezier natuurlijk voorop! 

Oftewel, heb je al iets van Jazz- of Moderne dans ervaring en vind jij het leuk om je dansskills verder te ontwikkelen? Vraag dan een gratis proefles aan!

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor volwassenen met danservaring zijn er nog 22 andere lessen om uit te kiezen! 

Flamenco: maandag & dinsdag
Klassiek ballet: maandag, dinsdag & woensdag
Moderne dans: maandag, woensdag & donderdag
Dans en Balans 35+: donderdag
Feminine Hip Hop: donderdag
Choreoles (Jazz & Modern): donderdag 
Vooral de choreoles van de donderdagavond is zeer geschikt voor jullie!

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons 
op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info