Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

2 Jazzdans 11+

Donderdag


Groepsles van 03-09-2020 t/m 22-07-2021
41 lessen
11+
Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Nieuwsgierig naar deze les? Je kunt ten alle tijden een gratis proefles aanvragen door een e-mail te sturen naar: klantenservice@maastricht.nl.

Bij Jazzdans draait alles om ritme, coördinatie en expressie. Met jazz ontwikkel je jouw creativiteit, fantasie en gevoel voor dans. In deze cursus leer je de basis van verschillende jazzdanstechnieken door middel van oefeningen en bewegingen op de grond, op de plaats en door de ruimte. Elke periode is er een andere Jazzstijl aan de beurt, aan bod komen: ModernJazz, AfroJazz, UrbanJazz en ShowJazz. In de laatste periode kiest de groep samen met de docent de stijl die ze graag nog een keer willen herhalen. Bij elke stijl wordt er middels diverse oefeningen aandacht besteed aan timing, frasering en dynamiek. Dit komt allemaal samen tot een choreografie op het einde van de les. Bij dit alles staat dansplezier natuurlijk voorop! 

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor 11+ jaar hebben we ook nog:
Klassiek Ballet op woensdag van 17u-18u.
Hip Hop op donderdag van 17.15u-18.15u.

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op 
Facebook/Instagram via: Kumulus Dance."


Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor 11+ers hebben we ook :

Klassiek Ballet op woensdag van 17u-18u.
Jazzdans op donderdag om 18.30u.
Flamenco op maandag om 18.30u.

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons 
op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info