Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

3 Jazzdans Beginners 16+

Donderdag


Groepsles van 03-09-2020 t/m 22-07-2021
41 lessen
16+
Er hebben zich momenteel al 14 cursisten aangemeld.
Er is nog 1 plaats beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Bij Jazzdans draait alles om ritme, coördinatie en expressie. Met jazz ontwikkel je jouw creativiteit, fantasie en gevoel voor dans. In deze cursus leer je de basis van verschillende jazzdanstechnieken door middel van oefeningen en bewegingen op de grond, op de plaats en door de ruimte. Elke periode is er een andere Jazzstijl aan de beurt, aan bod komen: ModernJazz, AfroJazz, UrbanJazz en ShowJazz. In de laatste periode kiest de groep samen met de docent de stijl die ze graag nog een keer willen herhalen. Bij elke stijl wordt er middels diverse oefeningen aandacht besteed aan timing, frasering en dynamiek. Dit komt allemaal samen tot een choreografie op het einde van de les. Bij dit alles staat dansplezier natuurlijk voorop! 

Oftewel, vind jij het leuk om op verschillende muziekstijlen de basiskwaliteiten van de jazzdans te leren? Vraag dan een gratis proefles aan!

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor volwassen startende dansers hebben we ook :

Flamenco: maandag 18.30u
Klassiek ballet: dinsdag 18.15u & 35+ beginners 18.45u (35+ op maandag!)
Moderne dans: woensdag om 18.15u en donderdag om 18.15u
Feminine Hip Hop: donderdag 20.45u
Dans en Balans 35+: donderdag 19.30u

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg o
ns op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info