Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

Klassiek ballet 35+ Beginners NEW!

Maandag


Groepsles van 31-08-2020 t/m 19-07-2021
38 lessen
35+
Er hebben zich momenteel al 5 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 13 plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag ten alle tijden een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Heb je vroeger balletles gehad en wil je het weer oppikken of wilde je altijd al op ballet maar is het er nooit van gekomen? Dan ben je bij Kumulus op de juiste plek! Deze balletles is speciaal ontwikkeld voor dames en heren vanaf 35 jaar. In een gezellige groep leer je de basis van de klassieke ballettechniek en dans je op de mooiste muziekcomposities. Een heerlijke ervaring waar je elke week naar uit kunt kijken! In de balletlessen ontwikkel je middels diverse technieken de juiste houding, verbeter je jouw lichaamsbewustzijn en bouw je lenigheid en kracht op.

In dit niveau komt floorbarre techniek aanbod, leer je stapsgewijs aan de barre te werken als au milieu (in het midden van de ruimte) en het maken van pirouettes, wordt er een start gemaakt met frases en sprongen over de diagonaal en leer je mooie choreografieën op beginnersniveau. Dit alles onder begeleiding van professioneel dansdocente: Brigitte Ramaekers.
Hoewel klassiek ballet een technische dansvorm is die discipline en concentratie vereist, wordt het muzikale en creatieve aspect tijdens de lessen zeker niet uit het oog verloren.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen?Voor 35+ers hebben we ook nog Klassiek ballet beginners & half gevorderden op maandagavond en natuurlijk ben je ook gewoon welkom in alle andere volwassenen lessen!

Flamenco: maandag & dinsdag

Klassiek ballet: maandag, dinsdag & woensdag

Moderne dans: maandag, woensdag & donderdag

Feminine Hip Hop: donderdag

Jazzdans: donderdag

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons oFacebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Leerlingen krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info