Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

6 Klassiek Ballet Beginners 16+

Dinsdag


Groepsles van 01-09-2020 t/m 20-07-2021
40 lessen
16+
Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Wanneer jij je wilt ontwikkelen tot een mooie balletdanseres, kies dan voor deze cursus klassiek ballet. Klassiek ballet is de basis van velen theatervormen, met dans als medium voor het vertellen van een verhaal. Al sinds de 17e eeuw brengt dans de wereld in vervoering. De schoonheid van ballet maakt dat deze dansvorm nog steeds enorm populair is bij een groot en eigentijds publiek. En jij kunt je deze sierlijke dansvorm nu ook stapsgewijs eigen maken.

Deze balletles is speciaal voor beginners. Je ontwikkeld middels diverse technieken de juiste houding, je verbeterd jouw lichaamsbewustzijn en je bouwt lenigheid en kracht op. In dit niveau komt floorbarre techniek aanbod, leer je stapsgewijs aan de barre te werken als au milieu (in het midden van de ruimte) en het maken van pirouettes, wordt er een start gemaakt met frases en sprongen over de diagonaal en leer je mooie choreografieën op beginnersniveau. Dit alles onder begeleiding van professioneel dansdocente: Brigitte Ramaekers.
Hoewel klassiek ballet een technische dansvorm is die discipline en concentratie vereist, wordt het muzikale en creatieve aspect tijdens de lessen zeker niet uit het oog verloren. Ben je 35+ en wil je liever alleen tussen leeftijdsgenoten staan? Dat kan op maandagavond!

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor volwassen startende dansers hebben we ook nog:

Flamenco: maandag 18.30u
Klassiek ballet: dinsdag 18.15u & 35+ beginners 18.45u (35+ op maandag)
Moderne dans: woensdag om 18.15u en donderdag om 18.15u
Feminine Hip Hop: donderdag 20.45u
Dans en Balans 35+: donderdag 19.30u
Jazzdans: donderdag 18.45u

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info