Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

8 Klassiek Ballet Gevorderden 16+

Dinsdag


Groepsles van 01-09-2020 t/m 20-07-2021
40 lessen
16+
Er hebben zich momenteel al 15 cursisten aangemeld.
Er is nog 1 plaats beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Wanneer jij je wilt ontwikkelen tot een mooie balletdanseres, kies dan voor deze cursus klassiek ballet. Klassiek ballet is de basis van velen theatervormen, met dans als medium voor het vertellen van een verhaal. Al sinds de 17e eeuw brengt dans de wereld in vervoering. De schoonheid van ballet maakt dat deze dansvorm nog steeds enorm populair is bij een groot en eigentijds publiek.

Deze balletles is speciaal voor gevorderde balletdansers, je beheerst de basis en hebt meerdere jaren ervaring. Je verbeterd middels diverse technieken je houding en lichaamsbewustzijn en werkt aan het verder opbouwen van lenigheid en kracht. In dit niveau komen alle componenten van een balletles aan bod. Oefeningen zoals barre-oefeningen, pirouettes, sprongen en de diagonaal worden uitgediept en natuurlijk werk je ook aan repertoire en choreografieën op hoog niveau. Dit alles onder begeleiding van professioneel dansdocente: Brigitte Ramaekers.
Hoewel klassiek ballet een technische dansvorm is die discipline en concentratie vereist, wordt het muzikale en creatieve aspect tijdens de lessen zeker niet uit het oog verloren.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor volwassenen hebben we ook : 

Flamenco: maandag & dinsdag
Klassiek ballet: maandag dinsdag & woensdag
Moderne dans: maandag, woensdag & donderdag
Dans en Balans 35+: donderdag
Feminine Hip Hop: donderdag
Choreoles (Jazz & Modern): donderdag 
Vooral de choreoles van de donderdagavond is zeer geschikt voor jullie!

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op 
Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Leerlingen krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info