Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

B Kleuterdans Creatief 4+ Za 10.45u

Met Aafke Janssen


Groepsles van 05-09-2020 t/m 24-07-2021
41 lessen
4 - 5 jaar
Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Speciaal voor kinderen die dol zijn op verhalen en houden van vrij bewegen en genieten van muziek, biedt Kumulus de cursus Creatieve Dans. In deze cursus kunnen kids van 4 en 5 jaar middels verhalen ontdekken, beleven, voelen en ondervinden wat bewegen op muziek met ze doet. Samen met andere kinderen ervaren ze het plezier van creativiteit, dans en muziek, onder begeleiding van een enthousiaste docente. Speelgoed, prentenboeken, instrumenten en andere materialen vormen de inspiratie voor deze danslessen en prikkelen de creativiteit. Iedere les is weer een nieuw dansavontuur waarbij de kleuters op ontdekkingstocht gaan en hun creativiteit en fantasie verder wordt ontwikkeld. 

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor 4+ers hebben we ook nog:

Kleuterdans Creatief 4+ 11.30u.
Kleuterdans voorbereiding Ballet 4+ op woensdag om 15.30u en 16.15u.

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Leerlingen krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info