Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

A Kleuterdans Voorbereiding Ballet 4+ Wo 15.50u

Met Brigitte Ramaekers


Groepsles van 02-09-2020 t/m 21-07-2021
41 lessen
4 - 5 jaar
Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Als jouw kleuter niet stil kan blijven zitten en vooral lekker wil dansen, hoef je niet langer te wachten om met jouw kleuter op dansles te gaan! Kids van 4 en 5 jaar kunnen hun moves alvast ontdekken in deze leuke kleuterdansles. In de lessen staan dansplezier, eigen creativiteit en muzikaliteit centraal. Daarbij kunnen de kleintjes lekker bewegen en de ruimte verkennen.

De kleuterdanslessen zijn een goede voorbereiding op de danslessen die Kumulus aanbiedt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zo kunnen ze alvast proeven aan de technische beginselen van onder andere ballet en creatieve dans, voor een leven lang dansplezier. Deze les is ook te volgen om 15.30u.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor 4+ers hebben we ook nog:
Kleuterdans Creatief 4+ op zaterdag om 10.45u en 11.30u

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.