Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

1 Moderne Dans Beginners 16+ Woensdag

Met Axelle De Rore


Groepsles van 02-09-2020 t/m 21-07-2021
41 lessen
16+
Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.


Beweeg je graag? Heb je altijd al willen dansen, maar kwam het er nooit van? Of heb je danservaring met andere stijlen, en wil je nu iets nieuws proberen? Altijd in ontwikkeling en altijd open voor nieuwe invloeden. Moderne dans is ontstaan als tegenreactie op klassiek ballet. Bij moderne dans staan vrije, expressieve bewegingsvormen centraal. Je leert in deze cursus verschillende basis bewegingen en -principes uit de moderne dans. Voorbeelden hiervan zijn dansen met zwaartekracht, adem, en spanning/ontspanning. Binnen deze cursus wordt ingespeeld op jouw vragen en uitdagingen.  

Oftewel, ben jij een beginnende danser en vind jij het leuk om de basis van Moderne dans te leren? Vraag dan zeker een gratis proefles aan, deze les wordt ook gegeven op donderdag om 18.15u. 

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor volwassen startende dansers hebben we ook :

Flamenco: maandag 18.30u
Klassiek ballet: dinsdag 18.15u & 35+ beginners 18.45u (35+ op maandag!)
Feminine Hip Hop: donderdag 20.45u
Dans en Balans 35+: donderdag 19.30u
Jazzdans: donderdag 18.45u

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op 
Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info