Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

6 Moderne dans Gevorderden 16+

Maandag


Groepsles van 31-08-2020 t/m 19-07-2021
38 lessen
16+
Er hebben zich momenteel al 11 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Voor dansers die bekend zijn met de bewegingen en principes van moderne dans, is er de danscursus voor gevorderden. Onder begeleiding van een professionele docente, leer je spanning te minimaliseren in de zoektocht naar helderheid, flow en efficiënt gebruik van jouw energie en adem. De danscombinaties die je leert zijn organisch en vloeiend en worden afgewisseld met dynamische dansvormen op de vloer en met danspartner. De moderne danslessen voor gevorderden vanaf 16 jaar zijn gebaseerd op de releasetechniek. Deze cursus is geschikt voor cursisten die al langer (moderne) danslessen volgen. In de lessen ga je op zoek naar natuurlijkheid en authenticiteit in de beweging, waarbij het gebruik van zwaartekracht, adem, gewicht, spanning en ontspanning een grote rol spelen.De Choreoles op donderdagavond is een mooie aanvulling op deze training.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor volwassenen met danservaring zijn er nog 22 andere lessen om uit te kiezen!

Choreoles (Jazz & Modern): donderdag

Flamenco: maandag & dinsdag

Klassiek ballet: maandag, dinsdag & woensdag

Moderne dans: maandag, woensdag & donderdag

Dans en Balans 35+: donderdag

Feminine Hip Hop: donderdag

Jazzdans: donderdag

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Leerlingen krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info