Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

5 Moderne Dans 1/2 Gevorderden 16+ Woensdag

Met Axelle De Rore


Groepsles van 02-09-2020 t/m 21-07-2021
41 lessen
16+
Er hebben zich momenteel al 13 cursisten aangemeld.
Er is nog 1 plaats beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Wanneer je al langer (moderne) danslessen volgt en jouw moderne danstechnieken verder wilt ontwikkelen, kun je aansluiten bij de cursus voor half gevorderden. Binnen deze cursus staat de groepsdynamiek en flow centraal. Hierbij is de eigen bijdrage van elke danser van belang. Jouw bewegingskwaliteiten gaan namelijk een prachtige dialoog aan met de rest van de groep. In deze danslessen worden moderne danstechnieken en –principes samengebracht in verschillende (langere) danscombinaties, die je zowel mentaal als fysiek uitdagen. Ook ontwikkel jij jouw muzikaliteit, doordat er verschillende muziekstijlen aan bod komen. Verder wordt er aandacht besteedt aan de verbinding tussen body en mind en hoe beweging deze samen kan brengen. Deze les wordt ook gegeven op maandag om 18.30u.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (50% korting op elke meerdere les) of is dit nog niet helemaal wat je zoekt? Voor volwassenen met danservaring zijn er nog 22 andere lessen om uit te kiezen! 

Choreoles (Jazz & Modern): donderdag 
Flamenco: maandag & dinsdag
Klassiek ballet: maandag, dinsdag & woensdag
Moderne dans: maandag, woensdag & donderdag
Dans en Balans 35+: donderdag
Feminine Hip Hop: donderdag
Jazzdans: donderdag

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg on
s op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info