Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

Peuterdans 2,5+ Vr 9.15u

Met Anouk Habets


Groepsles van 04-09-2020 t/m 05-02-2021
20 lessen
2.5 - 4 jaar
Er hebben zich momenteel al 17 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag  een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Kumulus biedt heel wat danslessen aan, óók voor de allerjongste danstalentjes. Speciaal voor peuters van 2,5 tot 4 jaar, is er de vrolijke cursus peuterdans. Speelgoed, prentenboeken, instrumenten en andere materialen vormen de inspiratie voor deze danslessen en prikkelen de creativiteit. Iedere les is weer een nieuw dansavontuur waarbij de peuters op ontdekkingstocht gaan en hun creativiteit en fantasie verder wordt ontwikkeld. Onder leiding van een enthousiaste docente, leert jouw peuter dansen, rollen, kruipen, springen, muziek maken en vooral plezier te hebben met andere kinderen. Met deze danscursus maakt jouw peuter op speelse wijze kennis met dans en de wereld buiten hun thuis.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere tijden? We hebben voor peuters het volgende roostertje : 

Vrijdag met Anouk: 10u Familydance 2.5-4 jaar.
Zaterdag met Aafke Peuterdans om 09.15u en 10u.

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg on
s op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.