Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

Vooropleiding Theater


Groepsles van 31-10-2020 t/m 10-04-2021
21 lessen
14+
Er zijn geen plaatsen beschikbaar

THEATER

Vooropleiding Theater

 Leeftijd: 16+

Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar voor het seizoen 2020-2021. Indien je interesse hebt om deel te nemen, neem dan eerste deel aan onze Toelatings- en oriënteringsdag voor je selectie op 26/09. https://www.kumulus.nl/inschrijven/50134624/toelatings--en-orienteringsdag-vooropleiding-theater

 

Zie jij voor jezelf een toekomst in theater? Dan is de vooropleiding Maastricht dé plek om je te oriënteren op een theatervakopleiding. De vooropleiding Maastricht is een landelijk erkend traject ontwikkeld voor theatertalenten met uitzonderlijk veel potentieel. De meeste van onze docenten zijn geschoold in de Maastrichtse methode (Toneelacademie Maastricht).

Binnen onze talentschool kom je in aanraking met een veel vakken die gegeven worden op diverse Nederlandse en Belgische theatervakopleidingen. Je krijgt inzicht in de opleidingen tot acteur, regisseur en theatraal performer. Ook krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten wat betreft fysiek bewustzijn en je vaardigheden op het gebied van beweging, stem, muzikaliteit en spel.

Alleen met uitzonderlijk veel talent en wilskracht word je toegelaten tot de vooropleiding. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze intensieve cursus. Om toegelaten te worden tot de vooropleiding is het noodzakelijk gescreend te worden op de toelating- en oriënteringsdag. Tijdens deze dag ga je aan de slag met een speldocent en een theatermaker die het beste in je naar boven halen. Ook vindt er een motivatiegesprek plaats waarin je je passie voor het theatervak kunt toelichten.

Durf jij de uitdaging aan én verwacht je dat jij het in je hebt om een waar theatertalent te worden? Meld je dan snel aan!

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info