Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

Klassiek Ballet 35+ 1/2 gevorderden

Maandag


Groepsles van 31-08-2020 t/m 19-07-2021
38 lessen
35+
Er hebben zich momenteel al 9 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Heb je vroeger balletles gehad en wil je het weer oppikken? Dan ben je bij Kumulus op de juiste plek! Deze balletles is speciaal ontwikkeld voor dames en heren vanaf 35 jaar die de basis van Klassiek ballet beheren. In een gezellige groep leer je de klassieke ballettechniek verder ontwikkelen en dans je op de mooiste muziekcomposities. Een heerlijke ervaring waar je elke week naar uit kunt kijken!

In de balletlessen ontwikkel je middels diverse technieken de juiste houding, verbeter je jouw lichaamsbewustzijn en bouw je lenigheid en kracht op. In dit niveau wordt er ook aan repertoire en choreografieën gewerkt, alles onder begeleiding van professioneel dansdocente: Brigitte Ramaekers.
Hoewel klassiek ballet een technische dansvorm is die discipline en concentratie vereist, wordt het muzikale en creatieve aspect tijdens de lessen zeker niet uit het oog verloren.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor 35+ers hebben we ook nog Klassiek ballet beginners om 18.45u en Dans en Balans 35+ op donderdag om 19.30u. Natuurlijk ben je ook gewoon welkom in alle andere volwassenen lessen!

Flamenco: maandag & dinsdag

Klassiek ballet: maandag, dinsdag & woensdag

Moderne dans: maandag, woensdag & donderdag

Feminine Hip Hop: donderdag

Jazzdans: donderdag

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Leerlingen krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info