Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

1 Klassiek Ballet 6+ Wo 14.30u NEW!

Met Brigitte Ramaekers


Groepsles van 02-09-2020 t/m 21-07-2021
41 lessen
6+
Er hebben zich momenteel al 15 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar

Interesse in deze les ?  Vraag vanaf 17 augustus een gratis proefles aan via klantenservice@maastricht.nl.

Wanneer je ervan droomt om een ballerina te worden, zijn de balletlessen van Kumulus perfect voor jou. Met ballet ontwikkel je een goede houding en een sterk lichaamsbewustzijn. Daarnaast spelen jouw creativiteit en muzikaliteit een belangrijke rol. In de klassieke balletles beginnen we met een warming-up, voordat we aan je techniek aan de barre en in de ruimte (au milieu) gaan werken. Elegante sprongen en bewegingen uit de diagonaal maken het geheel af. Aan het einde van de les sluiten we zoals het een echte ballerina betaamt natuurlijk af met een sierlijke buiging (révérence).

Deze klassieke balletles is geschikt voor jonge dansers vanaf 6 jaar. De cursus wordt aangeboden voor verschillende leeftijdsgroepen: vanaf 6 jaar, 8 jaar, 11 jaar en 14 jaar. Voor iedere groep is de aanpak hetzelfde. Je leert eerst de basistechnieken en diept die naar verloop van tijd verder uit. Klassieke balletles is ook een uitstekende basis voor andere dansdisciplines.

Interesse in het volgen van meerdere lessen per week (Excited Dancer korting: 50% vanaf de tweede les/week) of ben je nieuwsgierig naar andere stijlen? Voor 6+ jaar hebben we ook :

Klassiek Ballet op woensdag op 14.30u.
Hip Hop op donderdag om 16.30u.

Gedurende het jaar hebben we veel extra activiteiten waar men zich voor kan aanmelden zoals workshops & voorstellingen. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (klik helemaal onderaan op de button) of volg ons op Facebook/Instagram via: Kumulus Dance.

Studenten krijgen 10% korting bij D&M Dancewear op de Akersteenweg in Maastricht.

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info