Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

Mini Muziekmakers 0,5 - 2,5 jaar


Groepsles van 16-09-2020 t/m 20-01-2021
16 lessen
0.5 - 2.5 jaar
Er hebben zich momenteel al 4 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar

Welkom bij onze succesvolle cursus ‘Mini Muziekmakers ’. Muziek maken, luisteren, voelen en beleven voor de allerkleinste muzikantjes tot 6 jaar.

Voor baby's en dreumessen is muziek ontzettend belangrijk. Ze vinden het heerlijk om ernaar te luisten, te dansen, mee te zingen, klappen of stampen. Tijdens deze cursus wordt op speelse wijze kennisgemaakt met de bouwstenen van muziek: melodie, ritme, dynamiek, klankkleur, tempo en … stilte. Iedereen kan op eigen tempo deelnemen, ontdekken en genieten. De structuur van de les is altijd hetzelfde: we starten vanuit een thema en gebruiken allerlei muziekinstrumenten om dit thema muzikaal te maken. 

 

Deze cursus is bedoeld voor de leeftijdsgroep tussen 0,5 - 2,5 jaar. Je betaalt € 130,00 voor 16 lessen van 50 minuten.

 

De groep 0,5 - 2,5 jarigen start op woensdag 16 september. De cursus duurt 16 weken en stopt op woensdag 20 januari. Daarna kun je je kindje uiteraard weer inschrijven voor de volgende 16-lessenreeks.

De eerste les (woensdag 16 september) is een OPEN LES. Hierbij kunnen de ouders kijken hoe een les verloopt.

 

Voor aanvang van de eerste les kun je met je kindje wachten in de foyer. Marjoliein komt de kinderen samen met hun (groot)ouder of begeleider dan ophalen om samen naar het lokaal te lopen. Bij deze cursus zijn (groot)ouders/begeleiders samen met de kinderen welkom bij de les.