Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

Vooropleiding Theater Maastricht


Groepsles van 25-09-2021 t/m 09-04-2022
24 lessen
16+
Er hebben zich momenteel al 11 cursisten aangemeld.
Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar

THEATER

Vooropleiding Theater Maastricht

Leeftijd: 16+

Voor deze cursus kan je je enkel inschrijven als je deelgenomen hebt aan de Toelating- en orienteringsdag op 17 juli. 

 

Ambieer jij een carrière in het theatervak? Dan is de vooropleiding Maastricht dé plek om je te oriënteren op een theatervakopleiding. 

De vooropleiding Maastricht is ontwikkeld voor theatertalenten met uitzonderlijk veel potentieel. Onze docenten zijn geschoold in de Maastrichtse methode (Toneelacademie Maastricht) en/of hebben een bloeiende eigen theaterpraktijk. 

Binnen onze talentschool kom je in aanraking met een waaier aan vakken die gegeven worden op diverse Nederlandse en Belgische theatervakopleidingen. 

Je krijgt inzicht in de opleidingen tot acteur, regisseur en theatraal performer. Ook krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten wat betreft fysiek bewustzijn en je vaardigheden op het gebied van beweging, stem, muzikaliteit en spel. 

Alleen met uitzonderlijk veel talent en wilskracht word je toegelaten tot de vooropleiding. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze intensieve cursus. Om toegelaten te worden tot de vooropleiding is het noodzakelijk  gescreend te worden op de toelating- en oriënteringsdag. Tijdens deze dag ga je aan de slag met een speldocent en een theatermaker die het beste in je naar boven halen. Ook ga je aan de slag met een zangcoach die je stem- en zangmogelijkheden in kaart brengt. Als laatste vindt er een motivatiegesprek plaats waarin je je passie voor het theatervak kan toelichten. 

Leeftijd: 16+
Dag: zaterdag 

Tijd:  10:00 uur tot 16:15 uur
Prijs: 755€

 

 

Zie ook de Praktische informatie!
praktische info
sluiten

Praktische info