Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

Vooropleiding Theater


Groepsles van 07-09-2019 t/m 21-03-2020
25 lessen
14+
Er zijn geen plaatsen beschikbaar

THEATER

 Vooropleiding Theater

VOOR DEZE CURSUS KAN JE JE ENKEL INSCHRIJVEN NADAT JE DE ORIENTERINGS- EN TOELATINGSDAG GEVOLGD HEBT EN EEN POSITIEF ADVIES HEBT ONTVANGEN OM TE STARTEN MET DE CURSUS.

Wanneer jij wilt ontdekken of je geschikt bent voor een carrière in het theater, kun je je inschrijven voor de Vooropleiding Theater van Kumulus. We werken nauw samen met de Toneelacademie Maastricht. Binnen deze talentschool kom je erachter wat je zoal leert tijdens een Nederlandse of Belgische theatervakopleiding en of de mogelijkheden van de theaterscholen aansluiten bij jouw verwachtingen. Je krijgt direct inzicht in de opleidingen tot acteur, regisseur, docent toneel en performer. Ook krijg je inzicht in je eigen kunnen wat betreft fysiek bewustzijn en je vaardigheden op het gebied van beweging, stem, muzikaliteit en spel.

Voor wie?

Alleen met uitzonderlijk veel talent en wilskracht word je toegelaten tot de Vooropleiding Theater. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze intensieve cursus. Je kan deze cursus enkel volgen na een auditie/gesprek.