Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English
Je hebt gekozen voor:

DJ & Producing


Individuele les
Start: maandag 31 augustus 2020
8+

Droom je ervan je eigen tracks te bouwen? Muziek te maken via de computer? De nieuwe Armin van Buuren te worden?

Dan ben je bij Kumulus aan het goede adres! Onze twee enthousiaste en ervaren docenten staan voor je klaar om je mee te nemen in de wereld van producing en dj'ing. Dit is bij uitstek een individueel traject. Je eigen smaak en stijl staan voorop. Hou je van house, trance of juist meer van pop?

Onze docent Nick Housmans is helemaal into festivalstijl; denk aan Hardwell (https://www.youtube.com/watch?v=kCKx6LmxTpg). Nick werkt met Ableton Live, geschikt voor Windows en Mac OS X (Apple).

Specialist op het gebied van popsongs is Marcus Adema. Zijn stijl is muziek die je op de radio hoort, denk aan Lost Frequencies (https://www.youtube.com/watch?v=VjHMDlAPMUw). Marcus werkt met Logic Pro X, enkel geschikt voor Mac OS X (Apple). Hiervoor dien je dus ook in het bezit te zijn van een Mac of een Mac Pro.

Meer info over de docenten vind je op onze docentenpagina. Heb je een voorkeur voor een bepaalde docent? Geef dat dan aan op het inschrijfformulier.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een proefles te boeken en te kijken of dit iets voor je is. Stuur dan een mailtje aan klantenservice@maastricht.nl