Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Klarinetweken

 

 

Wil je een muziekinstrument leren bespelen maar je kunt geen keuze maken? Probeer de klarinet eens! Dit instrument is de viool onder de blaasinstrumenten, de cello van het lage register en de alt-viool qua warme toon. Alles kan met dit fantastische instrument; hoog, laag, fluisterzacht en knoerendhard. Lyrisch, pittig, melancholiek. Klassiek, jazz, Klezmer en nog veel meer stijlen. Grijp je kans en vraag een gratis proefles aan. Wie weet is het een match!

Vinesh Dijkstra
Sinds kort heeft Kumulus Muziekschool een nieuwe klarinetdocent. Vinesh Dijkstra, ooit zelf leerling van de Maastrichtse muziekschool, is terug maar nu als docent. Dijkstra werd na zijn conservatoriumopleiding klarinettist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. In september 2020 startte hij als docent bij Kumulus Muziekschool.

Klarinet Weken
Om de klarinet én onze nieuwe docent meer onder de aandacht te brengen organiseerden we in de kerstvakantie van 21 december t/m 3 januari de Klarinet Weken. Op social media verschenen tips en weetjes over de klarinet en je kon een gratis klarinetles bij Dijkstra boeken. Daarnaast introduceerde Vinesh zichzelf met een filmpje. Dat kun je hier bekijken.

Wegens succes op herhaling
Vanwege het succes van de eerste editie nemen we de Klarinetweken in herhaling. Dat doen we in de Carnavalsvakantie. Aangezien dit hele volksfeest is afgelast bieden we deze Klarinetweek nog eens aan. Dan is er toch nog wat leuks te beleven!

Voor wie?
Ook voor mensen die niet in het bezit zijn van een klarinet is de Klarinet Week interessant. Je kunt namelijk een leeninstrument krijgen via de muziekschool. De instrumenten zijn ter beschikking gesteld door Stichting Elisabeth en Frans Stump. Wil je na afloop van de Klarinet Week serieus werk maken van de klarinet, dan kun je een Klarinetpakket bestellen.

Gratis proefles boeken?
Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@maastricht.nl

Klarinet Pakket
Voor een aantrekkelijk bedrag biedt Kumulus Muziekschool tien klarinetlessen, een gratis huurinstrument en een verrassing aan. 
Te boeken vanaf januari 2021.

Meer informatie over Vinesh Dijkstra
www.vineshdijkstra.nl