Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Kumulus Kids Outdoor

 

vanaf zaterdag 2 mei

Het is voor basisschoolkinderen weer toegestaan om buiten te spelen én zelfs vanaf 11 mei naar school te gaan. Al is dat laatste nog met een aangepast rooster. Wij grijpen deze gelegenheid aan om vanaf zaterdag 2 mei buitenlessen te gaan verzorgen. In de tuin van het gebouw aan de Herbenusstraat starten we op 2 mei met Kumulus Kids Outdoor.

De dansafdeling trapt af met gratis lessen voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Iedereen is welkom.

 

OUTDOOR DANCEVIDEO

 

Tussen 2 en 20 mei biedt Kumulus Dans zes gratis workshops aan onder de noemer 'OUTDOOR DANCEVIDEO'. Om rekening te houden met anderhalve meter afstand, doen we dit lekker in de open lucht. De tuin van het Kumulusgebouw aan de Herbenusstraat is hier ideaal voor; veel ruimte, een afdak, genoeg zitjes én een podium.

In elke workshop wordt een andere choreografie aangeleerd en gefilmd. Na afloop van de workshop wordt de video online gezet zodat alle kids en andere geïnteresseerden ook thuis nog eens kunnen oefenen.


Aanmelden voor één of meerdere dagen kan via onze workshops pagina. Bij de workshops vind je ook praktische informatie. Bij slecht weer gaan de lessen helaas niet door. Ieders veiligheid staat immers voorop.