Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Muziek

Stel je voor dat je zelf muziek kunt maken op jouw favoriete instrument of de sterren van de hemel kunt zingen. Er is maar één manier om die droom te verwezenlijken: muziekles nemen! Als sinds 1883 ben je bij Kumulus aan het juiste adres voor muziekles in Maastricht. Voor al jouw muzikale ambities is er een geschikt lesaanbod. Misschien begin je helemaal bij het begin en heb je nog nooit een instrument bespeeld. Of ben jij een absoluut toptalent, op zoek naar begeleiding. Er zijn muzieklessen voor alle niveaus en alle leeftijden. Bij Kumulus volg je muziekles voor bekende en minder bekende instrumenten, voeg je je bij een zangkoor of zet je de eerste stappen in je carrière als dj. Er is op muzikaal gebied van alles te beleven bij Kumulus. Onze gediplomeerde docenten creëren voor elke les de perfecte leeromgeving met een goede balans tussen uitdaging en plezier. Kom zelf ervaren hoe ongelofelijk veel voldoening muziek kan brengen.


Proefles

Leuke jaarcursus gevonden? Vraag dan een proefles aan via klantenservice@maastricht.nl. Bevalt deze goed, dan kun je je inschrijven voor de cursus.

‘Without music life would be a mistake’ Friedrich Nietzsche

Maak een keuze uit ons aanbod, volg een proefles en schrijf je in. Ontdek je talenten, geniet van je creaties en beleef veel plezier met je mede-cursisten en docent.

line
Docenten

Docenten

Onze muziekdocenten staan regelmatig zelf op het podium; als muzikant in een band of orkest of als dirigent van een koor, orkest of ensemble. Ze geven met veel plezier hun vakkennis aan onze cursisten door.

Bekijk alle muziek docenten