Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Prinses Christina Concours

dinsdag 22 januari 2019

Selectiedagen
In het weekend van 8 februari komt het Prinses Christina Concours naar Maastricht. Op vrijdagavond en zaterdag vinden de gratis toegankelijke selectiedagen plaats. 
Tijdens de selecties treden ongeveer 65 jonge musici op voor jury en publiek. Tussen de optredens door is er telkens voldoende gelegenheid om binnen te komen of de zaal te verlaten. Loop dus vooral even binnen en luister naar jong, muzikaal talent.

Regiofinale
Ongeveer zeven jonge musici worden tijdens de selectiedagen geselecteerd. Op zondag treden zij opnieuw op voor jury en publiek, in de regiofinale. Ze maken allemaal kans op mooie prijzen en een plek in de Nationale Halve Finale, op 6 april in Den Haag.

Praktische informatie
De regioselecties vinden plaats bij Kumulus, Sint Maartenspoort 2 en zijn gratis toegankelijk. Voor de regiofinale op zondag 10 februari, in Conservatorium Maastricht, is een toegangskaartje nodig. Vrienden van het Prinses Christina Concours hebben gratis toegang. Het programma van de selectiedagen wordt een week van te voren bekend gemaakt op de site van het Prinses Christina Concours.