OVER KUMULUS
Privacy Statement

 

 

Privacy statement & cookies

Als u gebruik maakt van deze website van Kumulus, is het mogelijk dat er persoonsgegevens over u worden verwerkt. Dit gebeurt alleen als u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens aan ons verstrekt.

 

Persoonsgegevens en doel van de verwerking

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en u te kunnen inschrijven voor onze diensten, vragen wij u naar de volgende persoonsgegevens: e-mailadres, voor- en achternaam, geboortedatum, geslacht, telefoonnummer, adres, postcode en woonplaats.

Om u te kunnen informeren via onze nieuwsbrieven, vragen wij naar uw e-mailadres, voor- en achternaam. Deze worden uitsluitend gebruikt voor onze nieuwsbrieven.


Rechtmatige grondslag

Wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend wanneer we hiervoor een wettelijke grondslag hebben. De wettelijke grondslagen zijn: toestemming, overeenkomst, wettelijke verplichting, vitaal belang en publiekrechtelijke taak.

Beveiliging

Kumulus neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.


Delen met derden

Kumulus verstrekt uw gegevens, die via deze site worden verwerkt, alleen aan derden als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting of voor de uitvoering van een met u afgesloten overeenkomst.


Uw rechten

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en zich te verzetten tegen de verwerking ervan. U heeft dezelfde rechten voor de persoonsgegevens van uw kinderen tot 16 jaar waarover u het wettelijke gezag heeft. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien. Meer informatie over uw rechten als burger.

 
Cookies

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt de website van Kumulus gebruik van cookies. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onze website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over uw websitebezoek bijgehouden. Cookies worden gebruikt voor functionaliteiten op de website en voor meer gebruiksgemak voor u als klant.

Wij plaatsen analytische cookies van Google Analytics. Met de informatie hieruit stemmen we de website beter af op de behoefte van bezoekers. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

Er is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. Het laatste octet van uw IP-adres is gemaskeerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met Google Analytics.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen. Via deze link kunt u zich afmelden voor cookies van Google op deze website.

 Op deze website zijn links naar andere websites te vinden. Ook kunt u via onze site naar sociale media zoals Facebook en Youtube. Kumulus draagt geen verantwoording voor hoe andere sites dan de onze omgaan met cookies en uw privacy. Wij raden u aan het privacystatement en cookieverklaring van de betreffende websites te lezen.


Vraag of klacht

Als u vragen heeft over dit privacystatement, neem dan contact op via post@maastricht.nl
Telefonisch zijn wij bereikbaar op het volgende nummer: +31 43 350 56 00.
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u vragen of klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Recht op inzage, correctie en verwijdering

Je hebt als klant het recht op inzage in, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming en verwijdering van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Klantenservice Centre Céramique, Kumulus en Natuurhistorisch Museum Maastricht
Postbus 1992
6201 BZ Maastricht