Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Popbands

 

Er is maar één ding leuker dan voor het podium staan en dat is er zelf op staan. De muziek niet ervaren, maar juist voelen en maken. De studenten van Kumulus kunnen daarover meepraten, maar ze laten het je liever zien en horen! De gezonde spanning voor het optreden en de ontlading erna. Of juist tijdens dat moeilijk nummer dat zo goed door je publiek werd ontvangen. Je krijgt alles mee tijdens hun optredens.

Lijkt het je leuk om zelf in een band te spelen?

 

Ik heb belangstelling

 

 

 


Angry Men, bezeten muzikanten, Frank op drums keihard de beste, Agnes op toetsen blond en scherp, Rob op de gitaar, onbedwingbaar en lekker, Hanneke reikt tot grote hoogten als nieuwe zangeres. Nóg nieuwer is de bassist Marcel die zijn groovende bassriffs met chirurgische precisie speelt.

Dit is een band die ver teruggaat en is onstaan uit Opel Korsakov en Sam Sam. Ze waren al weer verschillende seizoenen in de Angry Men samenstelling met zangeres Anna en bassist Vince. Daarna met zangeres Valerie-Maxime en bassiste Renate.

We werken aan het uitbreiden van het repertoire tot een avondvullend programma, dus als je ons wil boeken...

Video's van het optreden op 3 februari 2017 in de Kumulus Theaterzaal:

 

REPERTOIRE:

O.a. Lenny Kravitz, Macy Gray, Train, Stevie Wonder, Maroon V , Anouk, Commodores, Santana, Patty Labelle, Nina Simone, Wild Cherry, No Doubt, Amy Winehouse, Franz Ferdinand, Fleetwood Mac, Red Hot Chilli Peppers, Adèle, etc. 

 

BEZETTING:

-  Hanneke Niessen: zang

-  Joey  Vojacek: drums

-  Marcel van de Pollen: bas

-  Agnes Nieuweweme: toetsen

-   Rob Salden: gitaar

 

COACH:

Wout van Haaren