Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Schrijven

In jouw hoofd dwalen verhalen, columns en blogs rond die je maar al te graag wilt vertellen. Maar hoe? Dat ontdek je op de Schrijfschool van Kumulus Maastricht. Met praktische tips leren onze vakkundige docenten je beter, duidelijker én met meer plezier te schrijven. Je leert hoe je je moet verplaatsen in de lezer, hoe je een goede structuur aanbrengt en ook hoe je een tekst zo smeuïg maakt dat men deze wel móet lezen. In de lessen is er vooral veel ruimte om zelf te schrijven en om gezamenlijk te reflecteren op elkaars werk. Want tja, oefening baart kunst! 


Proefles

Leuke jaarcursus gevonden? Vraag dan een proefles aan via klantenservice@maastricht.nl. Bevalt deze goed, dan kun je je inschrijven voor de cursus.

‘Fill your paper with the breathings of your heart.’ William Wordsforth

Maak een keuze uit ons aanbod, volg een proefles en schrijf je in. Ontdek je talenten, geniet van je creaties en beleef veel plezier met je mede-cursisten en docent.

line
Docenten

Docenten

Onze schrijfdocenten hebben ervaring als journalist, zijn columnist en hebben enkele boeken op hun naam staan. Ze geven met veel plezier hun vakkennis aan onze cursisten door.

 

Bekijk alle docenten