Een ogenblik geduld a.u.b.
Zoeken English

Theater

Theaterlessen in Maastricht volg je bij Kumulus! Hier leer je acteren vanuit improvistatie, tekst en beweging. Theaterlessen van Kumulus zijn zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen. Onze professionele docenten nemen je mee de planken op en leren je alles wat je moet weten voor het grote optreden. Bij iedere cursus werk je naar een eindpresentatie toe: een gezamenlijke optreden tijdens het Kumulus THEATERFESTIVAL.

Als je naast het acteren ook nog graag zingt en danst, dan kom je bij de musicalopleiding helemaal tot je recht. Ook deze cursus werkt toe naar een spetterend jaaroptreden.

Kumulus biedt ook een speciaal traject voor talenten die een professionele carrière nastreven. Tijdens de Vooropleiding (voorheen LOT) proef je van de vakken die aan de Toneelacademie Maastricht worden gegeven. Zo kun je je optimaal voorbereiden en oriëntering op een beroepsopleiding.


Proefles

Leuke jaarcursus gevonden? Vraag dan een proefles aan via klantenservice@maastricht.nl. Bevalt deze goed, dan kun je je inschrijven voor de cursus.

‘All the world’s a stage, and all the men and women merely players’ William Shakespeare

Maak een keuze uit ons aanbod, volg een proefles en schrijf je in. Ontdek je talenten, geniet van je creaties en beleef veel plezier met je mede-cursisten en docent.

line
Alle workshops
Docenten

Docenten

Onze theaterdocenten staan regelmatig zelf op het podium of zijn als regisseur verbonden aan een (amateur) toneelgezelschap. Ze geven met veel plezier hun vakkennis aan onze cursisten door.

 

 

Bekijk alle docenten