THEATERSCHOOL

Talentenopleiding

Landelijke Oriëntatiecursus Theateropleidingen (LOT)
De LOT is een speciaal ontwikkelde cursus waarin je kunt onderzoeken of je geschikt bent voor een carrière in het theatervak. De lessen worden door verschillende docenten gegeven en vinden plaats op zaterdag.

Je leert…
Je oriënteert je op de verschillende vakken die op de theaterschool en op de verschillende theateropleidingen in Nederland en Vlaanderen gegeven worden. Zo krijg je naast toneellessen ook les in stemtechniek en musical.

Samenwerking
De Theaterschool organiseert deze landelijk erkende cursus in nauwe samenwerking met de Toneelacademie Maastricht.

Motivatie
De LOT is een kwalitatief hoogwaardige cursus waarvoor je een sterke motivatie nodig hebt. Daarom houden we ook een motivatiegesprek. Het aantal plaatsen voor de LOT is beperkt.

Meer informatie
Wil je meer weten over de LOT? Neem dan contact op met Heidi Vos heidi.vos@kumulus.nl of 06 15 30 95 61.

Inschrijven
Je kunt je het hele jaar door online inschrijven voor de theatercursussen. Na inschrijving krijg je een bevestiging van je aanmelding.

Wachtlijst
Als de cursus vol zit, komt je naam op een wachtlijst te staan. Als er genoeg aanmeldingen zijn proberen we een extra cursusgroep op te richten. 

Wijzigingen in aanbod
Het kan zijn dat er binnen het aanbod wijzigingen zullen plaatsvinden van docenten, data of tijdstippen. Houd daarom altijd deze website in de gaten.

Leslocatie
De lessen van de Theaterschool vinden plaats bij Kumulus aan de Herbenusstraat 89 in Maastricht.