ZAKELIJK

SKL

Logo SKL

Scholingsnetwerk Kunstencentra Limburg

Het Scholingsnetwerk Kunstencentra Limburg organiseert scholing, training en inspiratie voor alle medewerkers van kunstencentra in de provincie Limburg. Informatie over het aanbod kun je via de link hieronder downloaden.

Contact

Je kunt ook contact opnemen met coördinator Maria Hermans, e-mail maria.hermans@maastricht.nl

Deelnemende kunstencentra

  • ECI cultuurfabriek Roermond
  • Kumulus Maastricht
  • SCHUNCK* Muziekschool Heerlen
  • Kunstencentrum Jerusalem Venray
  • Kunstencentrum Venlo
  • Muziekschool Kerkrade
  • Vrije Academie Z.O.M. Kerkrade

Cursusaanbod 2016/2017

Het cursusaanbod als pdf >>

 

Aanmelden bij SKL
Aanmelden doe je via je leidinggevende (coördinator, hoofd of directie). De aanmeldingen worden centraal via de directie van je kunstencentrum doorgestuurd naar de projectleider van het SKL, Maria Hermans. Bij voldoende aanmeldingen gaat het aanbod van start.

Neem ruim op tijd contact op met je leidinggevende als je een cursus of training wilt volgen via je Kunstencentrum.

Het doorgaan van een cursus wordt altijd door mij, Maria Hermans, bevestigd via e-mail contact. Hoor je niets terwijl je je wél aangemeld hebt? Dan is er wellicht iets mis gegaan in de communicatiestroom. Neem dan contact op met maria.hermans@maastricht.nl

Kosten
Bij goedkeuring betaalt het kunstencentrum de kosten. Vermelde prijzen gelden voor de centra die deelnemen aan het SKL. Ze zijn in deze ronde bewust laag gehouden. Particulier inschrijven is ook mogelijk. Neem dan contact op.

Nieuwe ideeën?
Heb je een voorstel voor een workshop of cursus betreffende jouw vakgebied voor het scholingsaanbod van SKL? Laat het me weten!

Projectleider Maria Hermans, e-mail maria.hermans@maastricht.nl