Een ogenblik geduld a.u.b.

Kumulus verbindt

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om door te gaan naar de betreffende aanbieder.

Over Kumulus

In het souterrain van Centre Ceramique bieden we zelfstandige muziekdocenten de ruimte om mensen te laten genieten van het maken van muziek: bespelen van een muziekinstrument, zingen, solo of in een band, ensemble of orkest. Onze lokalen zijn volledig uitgerust met alles wat je van een modern muzieklokaal mag verwachten. Er is volop diversiteit om alle genres te ontplooien: van pop tot jazz en van DJ tot klassiek, alles is mogelijk! Er is ook een groot en speels podium midden op de vloer. Daarnaast kunnen de ruimtes benut worden als repetitieruimte voor individuele spelers, bands of ensembles.

In ons gebouw aan de Herbenusstraat in Maastricht bieden we ruimte voor zelfstandige docenten op het gebied van dans, beeldende kunst en theater. Het gebouw biedt alle ruimte voor creativiteit en voor saamhorigheid onderling, zowel voor leerlingen als docenten.  

Kumulus als facilitator fungeert daarbij als spin in het web en werkt samen met verschillende verenigingen, scholen, zorginstellingen, culturele partners en andere betrokkenen om de docenten en cursisten van kunstonderwijs in de hele stad met elkaar te verbinden.

Rijk aanbod kunstonderwijs in Maastricht in schooljaar 2022-2023 lees meer >>

 

Zelf een ruimte huren?